New in Primark, birthday and more | lifestyle

Even een random foto bovenaan! Was helemaal vergeten om er eentje te maken voor dit artikel en nu is er geen tijd meer voor. Oeps! Ach ja, kan gebeuren. Hier leer ik ook weer van! Vandaag heb ik een collective shoplog/haul/geen idee wat voor jullie! Ik koop niet bepaald veel, maar het gene wat ik koop wil ik toch graag aan jullie laten zien! Dit heb ik ongeveer gekocht en gekregen tussen 25 augustus en vandaag, 25 oktober. In twee maanden tijd dus. Verwacht niet de spetterendste foto's, want niet alle foto's zijn even goed gelukt, haha. De prijzen van alles weet ik ook niet meer precies, maar ik zal speciaal voor jullie toch een gokje wagen!




Deze twee broeken komen allebei van de Primark. Ik ben echt helemaal verliefd op de Primark! Ik had nodig een paar nieuwe broeken nodig, en had zo een soort al een tijdje op het oog. Toen ik ze bij de Primark zag heb ik ze ook meteen in mijn mandje gegooid! Ze waren beide 13 euro.


28 september was ik jarig. Mijn muis was een tijdje geleden stuk gegaan, omdat Melvin zei dat mijn laptoptas wel watervast zou zijn. Niet dus! Een nieuwe muis was dus hard nodig! Gelukkig heb ik deze dan ook met mijn verjaardag van Melvin gekregen. Super lief! Wat was deze moeilijk op de foto te zetten zeg! Ik ben er nog steeds totaal niet tevreden mee, maar ja, hier moeten we het maar mee doen. Na 100 mislukte foto's is deze toch nog het beste. Het leuke aan deze muis is dat het DE Sims4 muis is! Ik ben helemaal verslaafd aan de Sims3 en zou dan ook super graag de Sims4 willen, nu met deze muis al helemaal! Hij kleurt namelijk mee met de emoties van je Sim. Helaas werkt dit alleen in de Sims4, dus niet met de versie die ik heb. Kan iemand de Sims4 voor me downloaden?


De dag dat ik jarig was had ik 's Middags een majorette wedstrijd. Toen ik aankwam begon iedereen voor me te zingen en had een meisje uit mijn team zelfs een cadeautje voor me mee. Dat waren dus deze reep chocolade en dit maskertje.

Wat een klus. Een glimmende ring op de foto zetten. Het werd maar niet scherp. Ik moet toch maar snel een spiegelreflex gaan aanschaffen, haha. Ik ben echt helemaal weg van deze ring! Deze heb ik gekocht uit de webshop van een vriendin. Hij koste 3 euro en komt van noaley.nl. Zeker even een kijkje nemen op haar webshop! De ringen die ze verkoopt vind ik zo leuk! De kettingen en de armbanden zijn ook zeker de moeite waard om even een kijkje bij te nemen!

Wat wou ik dit al lang hebben! Eindelijk heb ik hem dan! EEN LONGBOARD! Hij is van het merk Voltage en hij rijd zo lekker! Dat voor maar een prijs van 70-80(?) euro, dat is niks voor wat je ervoor krijgt. Hij komt van SkatePro vandaan, wat echt een top winkel is voor longboards en meer van dat soort dingen.


Vorige week zaterdag hield ik mijn verjaardag voor een paar vrienden. We gingen met z'n alle bowlen en daarna nog gezellig bij mij thuis een leuk avondje houden. Van twee vriendinnen heb ik een cadeautje gekregen. Het eerste cadeautje was een super warme sjaal en muts in een (is daar een naam voor?). Ze heeft hem helemaal zelf in elkaar gezet, zelfs de blauwe plukjes tussen het paarse gedeelte heeft ze zelf gedaan. Ze heeft er dan maar liefst ook 36u(!!!) werk aan besteed. Aangezien ik een enorme kauwkleum ben en met het weer wat er aan zit te komen, komt dit zeker wel van pas!










Van de tweede vriendin (thevelvetroses.com) heb ik een mandje gekregen met allemaal leuke spulletjes. Er zat een snoepzak van de kruitvat in, een krijt mok, Hello Kitty spul en nagellakjes. Een tijdje terug was ik met haar naar de action gegaan, omdat ze een winactie op haar blog wouw houden. Ik zag de nagellakjes staan en vond ze er zo schattig uit zien, waardoor ik tegen haar zei "Als je die nagellakjes weg geef dan doe ik zeker mee!" uiteindelijk heeft ze die niet meegenomen voor haar winactie, maar heb ik alsnog de nagellakjes van haar gekregen, haha. Even een snelle review. Momenteel heb ik de roze kleur op mijn nagels, hij dekt totaal niet, je hebt echt iets van 4 lagen nodig voor dat hij volledige dekking geeft, maar nu na 3 dagen zit hij er nog steeds (bijna) perfect op! Voor die prijs (wat denk ik niet boven de €2- komt) zou ik ze zeker niet laten liggen!


Stiekem heb ik deze nog niet in huis, maar deze e-reader, de Kobo Glo heb ik wel in mijn bezit! Mijn vriend was zo lief om hem voor me op te gaan halen in Rotterdam, nu hij toch vakantie heeft en er dicht bij woont. Nadat hij hem had opgehaald stuurde hij me deze foto! Zoals ik al zei is dit de Kobo Glo, de blauwe variant nog wel. Om het extra leuk te maken heeft hij er ook nog een paars hoesje bij! Ik hou zo hard van die kleur. Ik kan niet wachten tot dat ik hem zaterdag eindelijk in mijn handen heb (de dag dat ik dit artikel maak is het dinsdag). Lijkt het jullie trouwens leuk om boek reviews en een review over deze e-reader op mijn blog te zien verschijnen? Laat het me weten in de reacties! Deze e-reader heeft mij trouwens €60,- euro gekost, hij is dan wel tweedehands. De nieuwprijs ligt rond de €120,-.

Hebben jullie de laatste tijd nog leuke aankoopjes gedaan?

6 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! Zo te zien ben je blij met je cadeautjes! (gelukkig, haha) Nu kan je met je gekleurde krijtjes een heel kunstwerk maken op je mok! (: Lief dat je trouwens een stukje schrijft over mijn webshop! Ik ben zelf ook zo weg van die katten-ring! (alles met katten is leuk haha)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk geschreven! Grappig van die Sims4 muis, echt te cool. Ik speel al een aantal jaar geen Sims meer, maar was vroeger echt verslaafd. Heb in dubio gezeten of ik de Sims4 moest kopen, maar vond het toch iets te prijzig voor iets wat ik niet-nauwelijks speel. Maar echt leuk als mijn muis ooit kapot gaat, koop ik die for sure! En leuke broeken van de Primark - die zijn echt fijn hè ;) De E-reader is ook cool, hoewel ik verslaafd ben aan echte boeken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja indd, de sims 4 is echt mega duur! Ik lees zelf ook liever echte boeken, maar voor in de trein vind ik een e-reader toch wel wat makkelijker mee te nemen. Echte boeken kosten toch weer extra gewicht en ik ben totaal niet sterk, haha.

      Verwijderen