What I did last month Oktober 2014 | Photography, Lifestyle

Vandaag is dan (nu wel in de juiste week) weer mijn 'What I did last month' artikel aan de beurt! Het is nu inmiddels vrijdag avond, 23:30u. Ik was helemaal vergeten om een artikel in te plannen. Normaal doe ik dat ongeveer 4 dagen van te voren. Oeps! Het is een maand geweest met leuke, maar ook met minder leuke dingen. Vooral het begin is erg hectisch geweest. Ben jij benieuwd wat ik allemaal op instagram heb gepost (@MyanRat) Kijk dan snel verder!Henk het hondje lag heerlijk te slapen, ik kocht een longboard en leerde er op te reiden en mijn oma overleed.

1. 1 oktober was ik rond 5u klaar met stage. Toen ik wouw gaan lag Henk de hond heerlijk te slapen. Kijk dan wat schattig! Daar moet je toch gewoon een foto van maken!
2. Op 2 oktober had ik een super leuke dag! Melvin en ik waren twee jaar samen, dus gingen heerlijk uiteten bij de Mac (hoe romantisch!) en toen ik 's avonds terug kwam lag er een leuk pakketje op me te wachten! Een longboard waar ik zo lang voor heb lopen sparen!
3. Zaterdag 4 oktober, was zoals elke zaterdag Melvin weer bij mij, omdat ik er niks van bakte, van dat longboarden ging hij het maar even voordoen. Wat een super leraar is ie toch, nu kan ik het ook! Een beetje dan, haha. Dat moest even vast gelegd worden op de camera hoor!
4. Maandag 6 oktober was het een minder leuke dag. Ik word nog steeds verdrietig als ik er aan denk. Mijn overgroot moeder, de oma van mijn moeder, of terwijl de moeder van mijn oma is die dag op 89 jarige leeftijd overleden. U was een super oma! Ik wil hier niet te ver op in gaan, dus ik laat het maar bij dit stukje tekst.

Ik maakte een selfie en at 3 super lekkere dingen!

5. Na een aantal dagen niets meer op instagram te hebben gepost vond ik het op 15 oktober wel weer eens tijd om een selfie op de wc bij stage te maken. 6. 23 oktober, weer heel wat dagen later kwam mijn moeder me een lekkere roze koek brengen! Wat hou ik toch van die dingen. Die moest dus even op de foto worden gezet.
7. Ook 26 oktober verscheen er weer eten op mijn instagram. Hier in Nederweert opende een Subway en daar moest ik natuurlijk even een bezoekje aan brengen. Wooow, wat is die subway groot! De grootste die ik ooit heb gezien, het zou zo een mini restaurant kunnen zijn!
8. Ook op 29 oktober verscheen er weer een afbeelding van eten op mijn blog. Ik had namelijk noodles gemaakt en ik als grote noodles fan moest het even op de foto zetten. Als je mij ergens voor wakker voor kunt maken, dan zijn dat noodles!
Ik plaatste een OOTD, maakte een selfie en deed mee aan een halloweentocht.

9. Op 28 oktober ging ik naar de Primark en op 30 oktober verscheen er even snel een OOTD (outfit of the day) op mijn instagram met twee van mijn nieuwe kleertjes! Ik ben helemaal verliefd op die skaterskirt en die croptop.
10. 30 oktober keek ik op stage in de spiegel en het eerste wat ik toen dacht was "SELFIE!". Ik pakte dus meteen mijn telefoon en ja, toen stond er weer een selfie op instagram. 11. Gister (voor mij vandaag) was het natuurlijk Halloween. Ook ik vond het nodig om mee te gaan doen aan een tocht en oooh, wat was het leuk! Tuurlijk moest er even een foto van mijn geschminkte gezicht op het internet verschijnen. Ik heb echt volop genoten van deze avond!

Wat hebben jullie afgelopen maand allemaal meegemaakt?

2 opmerkingen: