What I Did Last Month April
Alweer een maandje voorbij! We zitten alweer bijna op de helft van het jaar, wat gaat de tijd toch snel. Afgelopen maand is oprecht een super maand geweest. Nu mijn stage bedrijf failliet is gegaan had ik verwacht veel thuis te zitten, maar dit is absoluut niet het geval geweest. Ik heb lang niet alles op instagram gezet, omdat ik daar simpelweg geen tijd voor had. Hierbij een aantal foto's van afgelopen maand! (@MyanRat)


Ik maakt een selfie met Melvin, vierde pasen, ging BBQ'en, at noodles en maakte een selfie.

1. Op 2 april waren Melvin en ik 2,5 jaar samen! Zo lang alweer, wat gaat de tijd toch snel. Toen ik die dag eindelijk thuis was, wat alweer na middernacht was plaatste ik dus 1 dag te laat een foto van ons samen op instagram met het goede nieuws. Inmiddels vandaag (wanneer dit online komt) is er alweer een maand om en zijn we alweer 2 jaar en 7 maandjes samen! 
2. Op tweede paasdag ging ik met mijn opa en oma en met Melvin naar mijn neefje en nichtje. Hun waren nog bij hun moeder thuis toen wij aankwamen dus toen mijn oom hun ging ophalen verstopte Melvin en ik een aantal eitjes. 
3. Op 12 april was het lekker weer. Ik was bij mijn opa en oma en we besloten om te gaan BBQ'en. Altijd leuk zoiets.
4. NOODLESSS! Ik ben echt gek op noodles. Tuurlijk moest dit op instagram geplaatst worden toen ik het op 14 april at.
5. 15 april gingen Jurn en ik een dagje naar Eindhoven. Ik was 14 april naar de kapper geweest. Die kapper had mijn haar goed verpest. Voortaan ga ik dus alleen nog maar naar gespecialiseerde kappers! Toen ik thuis kwam heb ik dan ook meteen Kinki Kappers in Eindhoven gebeld om een afspraak te maken. Even later vroeg Jurn of ik iets te doen had die dag en besloot toen mee te gaan. Ik kocht toen een nieuw hoedje en een nieuwe zonnebril bij de Primark en had dit keer wel een goed nieuw kapsel!
Ik at een chique voorgerecht en een ijsje, maakte een selfie in een fotohokje, maakte bobonie en maakte een rommelmarktselfie.

6. Ook op 18 april at ik weer bij mijn opa en oma. Hij maakte een chique voorgerecht en dat terwijl ons hoofdgerecht simpel friet met een snack was.
7. 19 april was het lekker weer. Melvin en ik besloten om een ijsje te gaan halen. Omdat het dus goed weer was zijn we met ons longboard gegaan. Lekker een klein half uurtje boarden en vervolgens een lekker ijsje. Hmm!
8. Ook op 22 april had ik weer met Jurn afgesproken. Dit keer gingen we niet naar Eindhoven, maar naar Den Haag. Op de kermis zagen we een fotohokje staan. We hadden alleen geen contant geld mee, dus dan maar selfies met onze telefoon maken, haha.
9. Weer een food foto vanuit mijn opa en oma! Melvin en ik wouden gaan koken. We kwamen met een leuk recept op 24kitchen om na te gaan maken. Nu konden we nergens de ingrediĆ«nten vinden. Iemand ooit gehoord van wortels in 8 verschillende kleuren? Toen besloten we dus maar om loempia's te gaan maken. Tot dat er bleek dat de Jan Linders (supermarktketen hier) ook geen loempiabladen verkocht. Dan maar een simpel gerecht uit een pakje van Dr. Oetker. We aten bobonie wat erg lekker was uiteindelijk. 
10.  En natuurlijk nog een koningsdag foto! Op zondag rond 4 uur besloten Jurn en ik om samen op de oranjemarkt in Weert te gaan staan. Nu is Weert een grote markt en moet je daar de avond van te voren al gaan staan met een tentje. We hebben dus last minute allemaal spullen bij elkaar gezocht en zijn rond 11 uur 's avonds een plekje gaan reserveren. Toen we de tent op wouden zetten bleek alleen dat Jurn geen tentstokken mee had. Oeps! We hebben toen de twee stoelen die we hadden in het tentje gezet en de stokken van een kledingrek die ik mee had als ondersteunen voor het tentje gebruikt, haha. Uiteindelijk is het als nog een leuke, maar vermoeide dag geworden.

Wat heb jij afgelopen maand allemaal gedaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten