Canon EOS 700D

Jaaaaa! Eindelijk heb ik dan mijn spiegelreflex! Wat maakt hij mooie foto's! Wel moet ik nog een beetje oefenen met welke instellingen nou precies wat doen. Ik heb me er natuurlijk al een beetje in verdiept, maar kan als nog, nog heel veel leren, haha. Afgelopen week ging ik met mijn opa en oma een stuk wandelen in een heel mooi bos waar veel bevers actief zijn. Ik heb geen idee meer waar het precies lag of hoe het heten. Ik had mijn camera mee en stond klaar om de eerste paar foto's te maken. Tot dat ik er achter kwam dat mijn SD kaartje nog in mijn laptop zat. Lekker bezig weer. Toen we na een tijdje terug kwamen heb ik snel mijn SD kaartje gepakt en zijn we vertrokken naar de visvijvers in Neeritter. Hier heb ik dan toch mijn eerste foto's geschoten! Toen we na een paar uurtjes weer terug waren bij mijn opa en oma thuis ben ik nog even hun veel te grote achtertuin in gegaan en heb ik daar ook nog een paar foto's gemaakt. Hierbij dus een paar foto's die ik met mijn Canon EOS 700D met de 18-55MM F/3.5.6 lens heb gemaakt. De foto's zijn niet bewerkt, zodat ik jullie de ware foto's kan laten zien, zonder dat er aan is gesleuteld.



Visvijvers Neeritter







Achtertuin opa en oma

















Wat vind jij van de foto's en welke camera gebruik jij?

5 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! ik gebruik zelf de canon eos100d :-) het kleinere broertje van de jouwe :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoeveel heeft deze camera gekost, als ik vragen mag?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb een pakket op coolblue voor €597,- gekocht. Hier zat dan nog een tas en een extra accu bij. De camera in combinatie met de lens kost €539,- Hier is de link van waar ik het van heb: http://www.camerashop.nl/product/313641/category-70366/canon-eos-700d-ef-s-18-55mm-f-3-5-5-6-is-stm.html

      Verwijderen
  3. Ze zijn goed gelukt zeg! Ik vind vooral de laatste tof, met het spinnenwebje en zo. Nog veel plezier met je camera! hihi. Ik ben sinds kort de Canon 550D in mijn bezit, kan nu al niet meer zonder!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! Ik wouw zelf ook de 550D, maar kon deze nergens vinden en heb toen gemaild en kwam er achter dat ze niet meer nieuw te koop waren.

      Verwijderen