What I did last month January 2015 | lifestyle


Ja hoor! Het is weer de eerste zaterdag van de maand. Dat betekend weer een nieuwe 'What i Did last month!' Wat is de eerste maand van het jaar toch snel omgegaan! Ben jij benieuwd wat ik in januari allemaal op instagram (@myanrat) heb geplaatst? Kijk dan snel verder!

Ik vond een vogeltje, ging uiteten, had een leuke panty aan, at danoontje en maakte een selfie met Melvin.

1. Op 2 januari ging ik naar Melvin toe. Toen ik 's ochtends op het station stond zag ik een zielig gehandicapt vogeltje (musje toch?). Een vrouw en ik hebben hem samen naar de zijkant van het station gebracht, zodat niemand perongelijk op het vogeltje zou gaan staan. 
2. Die zelfde avond gingen Melvin en ik uiteten in Den Haag in een super lekker restaurant! Zouden jullie hier een artikel over willen zien op mijn blog? Laat het even weten in de reacties.
3. Een tijdje terug kocht ik bij de Primark deze super leuke panty. Ik draag hem zo vaak en krijg er dan ook veel leuke reacties op. Sommige vroegen zelfs sinds wanneer ik tattoo's had, haha. 6 januari vond ik het dan toch tijd om hem eens op instagram te gooien.
4. Ook op 13 januari zat ik weer bij Melvin. We gingen even snel boodschappen doen en ik moest gewoon weer eens een keer danoontje halen. Dat was zo lang geleden! Minimaal 8 jaar, denk ik.
5. En ja hoor, ook op 16 januari waren Melvin en ik weer samen. Hij had die dag instagram aangemaakt, dus ik moest wel even een foto plaatsen om hem  te promoten, haha.

Ik downloaden de Sims 4, zette mijn eerste echte food artikel op mijn blog, maakte een selfie, dronk Coca Cola Life en maakte pasta.

6. 21 januari downloaden ik de Sims 4! Ik ben zwaar verslaafd geweest aan de Sims 3, en speel 3 nu soms ook nog. Als trouwe sims fan moest ik deel 4 natuurlijk ook hebben. Al helemaal nu ik de Sims 4 muis heb die mee kleurt met de emoties van je sim. Dit ging ik dan ook meteen uittesten! Jammer genoeg vind ik de Sims 4 een beetje tegen vallen en blijf ik voor nu lekker bij deel 3.
7. De zaterdag voor 24 januari zette ik mijn eerste echte food artikel online. 24 januari ging ik hem even promoten via mijn instagram.
8. 26 januari was mijn broertje jarig. Hij werd 12! Geen idee wat ook alweer de reden was achter deze foto, haha.
9. 27 januari was ik weer bij Melvin en gingen we weer boodschappen doen. De Coca Cola Life was goedkoper als gewone Coca Cola, dus vonden we (als zware hipsters) dat we deze cola toch maar even moesten proeven. Het veschil tussen de normale en deze versie proef je nauwelijks. Als je niet weet dat je life drinkt, zou je het ook niet merken.
10. De reden dat we boodschappen gingen doen, was omdat we moesten koken. Zoals gewoonlijk maakte we weer pasta.


Wat heb jij afgelopen maand allemaal gedaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten