Dolfijn voor Demi | Photography


Vorige week was ik aanwezig bij een tocht in nationaal park De Grote Peel. Er werd een tocht gehouden voor een meisje die voor therapie naar Curaçao gaat. Voor haar word alles vergoed, maar voor haar ouders en haar zusje niet. Mijn opa organiseerde dus een tocht door dit natuurgebied. Hij is er al jaren lang gids en kent, net zo als ik, dat meisje en haar gezin erg goed. Door middel van deze tocht hoopte we dus geld op te kunnen halen zodat iedereen mee kan naar Curaçao. Wil je nou meer weten over hoe of wat dan kun je kijken op deze facebook pagina (de flyer die ik voor deze tocht heb gemaakt staat er ook op). Zoals verwacht heb ik dus weer een aantal foto's gemaakt die ik graag met jullie wil delen. Druk snel op de 'read more' knop om ze te zien!Er waren erg veel mensen die zich hadden aangemeld, we gingen dus ook met een grote groep. Er ging zelfs een hond met ons mee! Je zag aan de mensen die er waren dat ze het erg leuk vonden. Zo deden er ook veel mee met een blote voeten stukje. Helaas hebben veel mensen er enorm veel muggenbulten aan over gehouden, zo ook ik. Op de eerste foto zie je trouwens mijn opa samen met een van mijn nichtjes en op de achtergrond mijn neefje en mijn broertje. Zoals ik al had verteld organiseerde mijn opa het dus en mocht mijn nichtje Lotte hem soms even helpen. 

Na afloop was er nog vlaai (want ja, bij Limburg hoort natuurlijk vlaai. Gemaakt door mijn oma), snoep en broodjes knakworst. Erg leuk voor de kinderen was dat je de broodjes nog zelf moest gaan bakken boven de vuurkoft. Sommige kindjes liepen dan ook steeds rond om te vragen wie er nog een broodje wilde hebben, zodat die gene er nog een kon gaan maken. Ziet het er niet gezellig uit daar rond om die vuurkorf?Als laatste heb ik nog een hele berg foto's van hoe het er in De Grote Peel uitziet. Het is er allemaal zo groen. Je geloofd bijna niet meer dat je in Nederland zit. 

Ben jij wel eens in De Grote Peel of een ander gebied van De Peel geweest?

8 opmerkingen:

 1. De 4de foto van onderen naar boven, ziet er zo gaaf uit met weerspiegeling van de lucht in het water! En wat een mooi idee zit er achter deze tocht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat hoorde ik van meerdere mensen, haha! Het maakte de toch ook extra speciaal, omdat ik het meisje erg goed ken.

   Verwijderen
 2. Er zitten echt super leuke en mooie foto's tussen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een geweldige en lieve actie dit. Hopelijk gaat de inzameling jullie lukken! Het is in ieder geval al hartverwarmend dat jullie dit hebben gedaan. Mooie foto's heb je ook gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen