#projectcool | Fotografie


Afgelopen donderdag pakte ik de trein naar Amsterdam voor het #projectcool evenement van de Coolcat. Een aantal bloggers hebben weken lang zitten werken aan een shirt en die zouden gelanceerd worden in dit filiaal! Ik was erbij en maakte een hele berg foto's. Benieuwd welke bloggers welk shirt hebben gemaakt en wat er nog meer te doen was? Kijk dan snel verder!


Laat ik maar meteen beginnen met de resultaten van de shirts! Ikzelf vind het ontwerp van Rowan het leukste, maar die van Tara en Larissa vind ik ook helemaal geweldig! Vooral door de cut-outs op de rug. Je kunt de blognamen van de bloggers natuurlijk al in de afbeelding zien staan, maar ik snap natuurlijk wel dat jullie totaal geen zin hebben om die hele link over te gaan typen, daarom heb ik de linkjes naar hun blogs onder de foto gezet. Je komt dus op hun blogs door een simpele muisklik op de foto! Wil je nou zelf een van deze shirts hebben? Ze zijn te koop in verschillende coolcat filialen en natuurlijk ook online in de webshop van de coolcat zelf.Laat ik nu maar eens beginnen bij het moment dat ik binnen kwam. Het evenement zelf begon om 17u, zelf kwam ik een half uurtje later binnen. Op dat moment waren alle bloggers net iets over hun ontwerp aan het vertellen. Ik heb drie verhaaltjes gemist, wat ik natuurlijk erg jammer vind, maar de andere drie heb ik met volle aandacht naar zitten luisteren. De bloggers hebben hier zelf ook hun eigen ontworpen shirts aan. Super leuk natuurlijk! Zo kunnen ze meteen laten zien hoe hun hem combineren en hoe hij nou precies valt.


Als verrassing ging die gene die de bloggers vragen stelde op het begin ook nog zingen, en wooow, wat had zei een stem! Echt heel mooi. Doordat ik dus een half uur te laat aan kwam zetten heb ik haar naam niet meer gehoord. Weet een van jullie misschien hoe ze heet?


Ook waren er nog een paar hele lekkere hapjes en wat te drinken klaar gezet. Van de cupcake of muffins (wat is het nou precies, haha?) heb ik er helaas geen gehad. Wel kwamen ze nog langs met een paar snacks en die kon ik natuurlijk niet laten liggen. Het drinken dat klaar was gezet smaakte ook erg goed, ook al heb ik geen idee wat het nou precies was. Ook waren er nog zo een paar mensen te gast. Zo zag ik Jiami van Lifesplash en Nanne van WhatsNew. Van Jiami heb ik een handtekening gescoord voor me zusje, want zei is helemaal weg van haar. Toen ik thuis kwam en het aan der gaf, was der reactie ook super leuk. Toen ik Nanne zag moest ik gewoon even met hem op de foto. Ik ben zo een grote fan van zijn youtube kanaal! Ik zag laatst ook al iemand van hun crew lopen, maar durfde haar niet aan te spreken. Uiteindelijk heb ik daar zo veel spijt van, dus ik ben heel blij dat ik dat bij Nanne wel heb gedaan! En hij is groot! Niet normaal gewoon. Ook moest ik nog even met Tara en Larissa op de foto, want hun blog vind ik fantastisch! Er stond ook nog een dj die hele toffe muziek aan het draaien was. Welke dj het is weet ik niet (herken jij hem misschien van de foto?), maar zijn muziek was echt super!
Als laatst nog een paar foto's van de winkel zelf. Stiekem is de Coolcat toch wel een van mijn favoriete winkels. Ik slaag er bijna altijd wel en het meeste is ook niet eens zo duur! Van de foto's hier boven zou ik zo graag die gestreepte broek willen hebben! Ik ben er al een tijdje naar op zoek, maar vind hem nooit ergens en net nu ik geen geld heb zag ik hem dus hangen! Zo jammer!

Zijn jullie bij dit evenement geweest of kopen jullie wel eens kleding bij de Coolcat?


6 opmerkingen:

 1. Je hebt er een mooi verslag van gemaakt! En wat een leuke foto's! Ik vind het shirt van Tara en Larissa er het leukste uit zien! Op een andere blog las ik dat een deel van de shirts ook glow in the dark zijn. Erg gaaf bedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa, ik las ook op hun eigen blog een tijdje terug dat de witte versie in het midden stukjes glow in the dark heeft. Zou ik best graag willen zien.

   Verwijderen
 2. Mooie foto's! Ik ga waarschijnlijk zo'n tanktop van Larissa en Tara kopen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn ook erg leuk, ja! Vooral de zwarte versie vind ik wel wat hebben.

   Verwijderen
 3. Ik vind het echt een heel gaaf en originele samenwerking van CoolCat. En wat leuk dat je een handtekening van Jiami hebt gescoord voor je zusje. Lijkt me wel behoorlijk bizar voor Jiami om handtekeningen uit te delen, maar het is haar natuurlijk zeer gegund ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het zelf ook wel een beetje ongemakkelijk om te vragen. Ze is dan misschien wel een bekende blogger, maar een BN'er kun je haar ook niet echt noemen, nee. Toch waren er best veel mensen die handtekeningen aan haar vragen.

   Verwijderen