New in Primark, sinterklaas en meer | Lifestyle

Net zo als mijn vorige artikel over mijn nieuwe spulletjes ben ik helemaal vergeten een foto voor bovenaan te maken. Momenteel is het zaterdag 11:03u en moet ik dit artikel zelfs nog in elkaar gaan zetten! Goed geregeld weer! Normaal maak ik mijn artikels altijd om dinsdag of donderdag. Oeps. Vandaag laat ik jullie al mijn nieuwe dingetjes zien die ik vanaf 25 oktober heb! Ongeveer 2 maanden dus. De prijzen weet ik van het meeste niet meer, dus dat zal ik er ook maar niet bij zetten. Ben jij benieuwd wat ik allemaal nieuw heb? Kijk dan snel verder!


Primark:
In de afgelopen twee maanden ben ik drie keer naar de Primark in Eindhoven geweest. 1x gewoon omdat het kan, 1x voor sinterklaar (die staan bij het volgende kopje) en 1x met een vriendin om een kerstrokje die ik had gezien te kopen, maar die ze helaas niet meer hadden. Van de kleding die ik heb gekocht vind ik de panty met Bambi het leukste. Ik denk dat ik hem veel ga dragen. Ik heb hem momenteel ook al 3 keer gedragen, terwijl ik hem pas 4 dagen heb, haha. Ook kocht ik mijn eerste setje Cosy Socks bij de Primark en wat zitten ze lekker! Als ze in mijn kast liggen zijn het ook de eerste sokken die ik er uit pak! Verder kocht ik ook mijn aller eerste croptop, een paarse oversized trui en een kleurrijk rokje.

Sinterklaas:

Ik vierde bij mijn oma lekker ouderwets sinterklaas, met cadeautjes die zwarte piet kwam brengen. Ik heb allemaal kleine nichtjes (nee, geen neeftjes) die nog in sinterklaas geloven en lekker aan het spelen in de speelkamer ware. Eentje kwam de woonkamer in en opeens lagen er allemaal cadeautjes! Daar heb ik het cola shirt, de twee achterste kaarsjes en de doorschijnende paarse flannel gekocht. Ik kreeg de flannel helaas niet mooi op de foto, dus hier moeten jullie het mee doen, haha. Bij mij thuis deden we surprise, ik had mijn vader en had een tv voor hem gemaakt, waar een vrachtwagen programma op was. Mijn zusje had mij en had een kat voor mij gemaakt. Omdat ik niet heel goed ben met nadenken over hoe ik een artikel in elkaar wil steken als k de foto's aan het maken ben en het nu inmiddels alweer tegen 12u aan loopt, wanneer dit artikel online moet komen, heb ik geen tijd meer om foto's opnieuw te maken en de cadeautjes die mijn zusje voor me had gehaald apart op een foto te zetten. Die zijn dus te zien in het volgende en laatste stukje.

Overig:
Ik ben helemaal weg van Dr. Martens schoenen en heb dan ook een fake paar bij de ShoeTime gekocht. De winkel zelf vind ik normaal tegenvallen, dus ik kom er eigenlijk ook nooit. Nu zag ik dat er grote kortingen waren daar, dus moest ik maar even gaan kijken en toen zag ik deze twee staan! Ook heb ik het boek The Fault In Our Stars eindelijk aangeschaft en inmiddels ook uitgelezen. Wat een mooi boek is dat! Ik ben echt benieuwd naar de film, die inmiddels ook al een tijdje op mijn laptop staat. Verder heb ik ook nog het boek Single & Sexy van Mariëtte Middelbeek op mijn e-reader staan. Ik denk dat ik daar morgen avond of dinsdag in ga beginnen. Ook kocht ik een broek en een trui bij de Jola. Ook weer zo een winkel waar ik normaal nooit kom, maar door grote kortingen toch maar eens ging kijken. Ik zocht al lang een trui in deze kleur en een broek had ik gewoon nodig. Ik ben niet zo fan van dit model van de broek, maar voor 7 euro kon ik hem niet laten hangen. Ook kocht ik nog een kleurboek. Hij is te vergelijken met "Het Kleurboek voor Volwassenen" ik doe er helaas niet zo veel mee, wegens tijdgebrek. Ook kocht ik er nog een set stiften bij, want ja. Kleuren zonder kleurtjes of stiften gaat een beetje lastig. Op de laatste foto zie je allemaal kleine dingetjes. De washi tape, de twee kaarsen en het nagellakje heb ik van mijn zusje gekregen voor surprise. De kaars in pot ruikt super lekker, je ruikt hem zelfs nog goed wanneer hij uit staat. De andere kaars laat ik lekker voor de sier staan. Het zou toch zonde zijn om die op te branden. Verder zie je ook nog een setje kniesokken. Deze komen ook van de Primark. Er zaten twee paar sokken in, op de foto zie je er alleen maar één. Ik vind ze jammer genoeg net wat te kort. En als laatste zie je helemaal links ook iets van de Primark. Dit was een cadeautje voor Melvin die ik hem ongeveer een half uur geleden heb gegeven. Ik zag het liggen en dacht meteen "Omg, dit moet Melvin hebben!". Het is een soort lazer voor in je mond. Hoe of wat precies weet ik niet, dus dat gaan we vandaag lekker samen uitzoeken, haha. Wat is jullie laatste aankoop?

2 opmerkingen: