About

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik ben Manon en ben 18 jaar oud. Al heel mijn leven woon ik in Limburg, maar mijn grote droom is om over een aantal jaartjes toch hier weg te gaan en de grote stad op te gaan zoeken. De ideale plaatst om te wonen lijkt mij ergens in de buurt van Utrecht of Rotterdam. De eerste stap daarnaartoe is dan ook al gezet! Ik volg namelijk een super leuke opleiding op het Grafisch Lyceum Utrecht. Momenteel zit ik daar in het tweede jaar van de opleiding Allround dtp-er. Dit houd in dat ik flyers, posters, magazines, websites en noem maar op maak. Ik loop momenteel dan ook stage bij het bedrijf FK TE Weert. Hier help ik mee met het maken van magazine's. Het is niet zo dat ik artikelen schrijf, maar de artikelen worden naar ons opgestuurd en die moeten wij op een leuke manier op maken, zodat het voor de lezen aantrekkelijk word om te lezen. Ook help ik mee aan het magazine  Just Young. Dit gaat niet via stage, maar doe ik er buiten. Hierbij ben ik dan weer niet verantwoordelijk voor de opmaak en de uitstraling van het blad, maar schrijf ik wel artikels. Hierdoor ben ik dus dagelijks bezig met het maken van artikels. Een blog bijhouden lijkt er dan dus ook wel een beetje op, maar dan is dit natuurlijk toch een stuk persoonlijker. 

Over mijn blog
Mijn grote hobby is fotografie. Dit is in de loop van mijn vorige blog (www.LifeOfMyanRat.Blogspot) zo ontwikkeld. Ik zou dan ook heel graag een spiegelreflex willen aanschaffen, maar helaas zit daar een aardig prijsje aan. Momenteel maak ik foto's met een camcorder. Niet de ideale manier, maar het is momenteel niet anders. Ik heb de Panasonic HX-DC3. Hele fijne camera als je het mij vraagt. Fijn om mee te nemen en licht lekker in de hand. De kwaliteit is ook niet om te klagen, voornamelijk bij de filmpjes niet.
Omdat ik lifestyle gerelateerde artikelen zelf ook erg leuk vind om te lezen en te maken komen er ook regelmatig lifestyle artikkelen langs. Zo plaats ik af en toe een OOTD of een DIY. 
Als laatste heb ik ook een liefde voor koken ontwikkeld. Dan bedoel ik niet een simpele pasta of een recept uit een pakje, maar eerder recepten die je nog nooit eerder hebt gezien. Oke, ik geef toe dat ik de recepten van ergens anders af haal en dan aan pas aan hoe ik zelf denk dat ze het beste worden. Zo heb ik al vele lekkere recepten gemaakt de afgelopen tijd die ik ook met jullie wil delen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten