What I did last month August 2014 | Photography, Lifestyle


Vandaag heb ik weer een artikeltje voor jullie met mijn instagram foto's (@myanrat). Ik laat jullie zien wat ik afgelopen maand allemaal heb gedaan met behulp van mijn instagram foto's. Vergeet me niet te volgen om als aller eerste deze foto's voor bij te zien komen!
Ik ging van de kabelbaan, kreeg de nieuwe Large catalogus binnen, maakte een kort filmpje van een kat en ging een dagje naar Melvin.
1. 2 augustus nam ik Melvin mee naar een veldje bij mij in de buurt waar ook nog een kabelbaan stond. We moesten dus even heel sexy van die kabelbaan gebruik maken.
2. Ik kreeg op 5 augustus dan ook eindelijk de nieuwe herfst catalogus van mijn favoriete webshop large binnen.
3. Ik ging op 8 augustus een dagje naar Melvin en we besloten om met een van de drie katten van hun te gaan spelen. Zo leuk hoe enthousiast ze achter het speelgoed muisje aan rennen.
4. Ook moest ik natuurlijk nog even lekker op de foto met Melvin zelf! 
Ik ging naar een mini festival, het dorp ging terug in de tijd, mijn panty scheurden en ik zag heel veel lolly's.
5. 9 augustus was er een mini festival bij ons in het dorp. Festeynderplein heet het. Ik ben er heel even langs geweest en ben toen door gegaan naar de Mc Donald's, omdat ik stiekem toch wel zin had een een euro knaller.
6. Een dag later veranderde het hele dorp. Het was net of je echt terug de tijd in was gegaan. Meer hier over kun je in dit artikel lezen: Festeynder | Fotografie.
7. De zelfde avond kwam ik erachter dat ik een kleine ladder in mijn panty had. Uit verveling was ik hem verder gaan scheuren en dit was het resultaat! Best leuk, niet? Ik heb hem toch maar weg gegooid, haha.
8. Ik had me ingeschreven bij een uitzendbureau om vakantiewerk te gaan doen. Helaas kreeg ik niets te horen dus had ik de moed ook al opgegeven. Tot ik gebeld werd of ik 3 dagen later kon gaan werken in een lolly fabriek voor 1 dag! Maandag 11 augustus was die dag. En wooow, ik heb nog nooit zoveel lolly's bij elkaar gezien. Dat op die foto is nog maar een klein gedeelte. (Ik mocht trouwens de week erop weer een hele week daar werken.)

Ik at ewrtensoep, maakte een ketting, had zin in een selfie en bewerkte een video.
9. 12 augustus ging ik een dagje naar Melvin. Ik had wel zin in wat erwtensoep als avondeten en toen ik daar over begon had Melvin daar ook wel zin in. Dat werd dus erwtensoep als avondeten! Nomnom.
10. Ik ontdekte het youtube kanaal DazzleDIY en vond zo veel leuke DIY's dat ik er zelf ook wel een paar moest gaan maken. De eerste die ik maakte ik op 13 augustus en dat was deze ketting van wc papier rolletjes!
11. Het komt maar zelden voor dat ik een selfie maak, toch had ik er 15 augustus weer eens zin in. Natuurlijk moest ik hem ook helemaal bewerken met de standaard instagram filters. Zo slecht.
12. 18 augustus was het wel weer eens tijd om een video te gaan editten (deze verschijnt niet op mijn blog, dus als je hem wilt zien kun je HIER drukken). Ik had samen met een goeie vriend van me de 'Most Likely To' Tag gedaan.
Ik at een maaltijdsalade, vond een mega door bueno's, ging gourmetten en ging naar een park toe.
13. Een hele tijd terug vroeg ik mijn moeder om weer eens een maaltijdsalade te kopen. Die dingen zijn zo lekker! Op 22 augustus deed ze dat dus ook, omdat zei zelf een barbecue had en dit dus meteen een ideale oplossing was om mijn broertje en mij van avond eten te voorzien.
14. Vanaf 23 augustus kwam Melvin voor 1,5 week hier lekker op vakantie. Die dag ging ik hem dus ophalen vanuit Utrecht Centraal, om hem te helpen sjouwen met de zware tassen. Toen we wat te drinken bij de Albert Hein kochten die tegen over de kruitvat ligt zagen we in de kruitvat een mega doos bueno's liggen. Nu zijn Melvin en ik daar beide helemaal weg van en moesten we die dus ook zeker kopen. Al helemaal omdat die doos maar €4,50 was, terwijl je dat normaal al voor 4,5e bueno betaald en dit waren er wel 10!
15. Een dag later gingen we met een groepje gourmetten. Super gezellig en lekker natuurlijk.
16. Toen ik op de wc op mijn werk zat bedacht ik me dat het wel leuk was om in die week dat Melvin er was samen met mijn opa en oma naar een dierentuin te gaan. Hun vonden dit een super leuk idee en wisten nog iets veel leukers dan een dierentuin. Namelijk een park met allemaal wereldtuinen, waar ook nog eens een aantal dieren staan. Op 25 augustus gingen we dus naar dat park toe. Hier over vind je over een aantal weken een artikel op mijn blog.
Ik zag een super mooi uitzicht, at een loempia, maakte een donut kussen en ging naar de bios.
17. Op de dag dat we naar dat park gingen, gingen we ook nog even op een terasje zitten. Aangezien dat park in Zuid Limburg ligt was er een super mooi uitzicht, door alle heuvels daar. Zelf woon ik in Noord Limburg, waar nog helemaal geen heuvels zijn, dit was dus ook voor mij super mooi om te zien.
18. Zoals jullie misschien wel weten ben ik helemaal weg van loempia's, maar dan ook echt helemaal! Het liefste eet ik ze elke dag. Mijn opa en oma wisten dit en aten we (nog steeds) die zelfde dag mega loumpia's van de chinees. Dit deden we vorig jaar ook toen Melvin hier op vakantie was. Eigenlijk word dit dus wel een beetje een traditie, haha.
19.25 augustus ging ik naar de bios. We gingen naar de film 'Sex Tape'. Echt een aanrader! Er zit zoveel flauwe humor in! Ik hou ervan. 
20. 25 augustus had ik ook mijn tweede DIY van DazzleDIY gemaakt, namelijk deze donut kussen. Deze foto poste ik op 28 augustus. Wil je hem ook maken? Er komt binnenkort een artikel over op mijn blog!
Ik zag vuurwerk, kocht een super leuk blikje en maakte pasta.
21. 29 augustus opende Nederweert kermis. Dit werd geopend met vuurwerk. Ik heb die dag ook foto's gemaakt, die over een tijdje ook op mijn blog verschijnen. 
22. Bij de Jumbo zagen we op 31 augustus dit super leuke blikje staan. Natuurlijk moesten Melvin en ik er weer eentje mee nemen. Helaas vond ik dit spul echt heel vies. Gelukkig luste Melvin het wel, dus we hadden het niet voor niets gekocht.
23. Mijn ouders moesten op 31 augustus weer een avond weg. Melvin en ik waren van plan om voor ons tweetjes pasta te maken. Ik hou zo veel van pasta en vooral volgens dit recept! Misschien maak ik hier ook wel een keer een artikel over.

Wat hebben jullie afgelopen maand allemaal gedaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten